Wie ben ik?

IMG_0345 verzacht

Mijn naam is Jeanette van Remmen

Gedreven door mijn betrokkenheid en interesse in mensen ben ik ruim twintig jaar werkzaam geweest als verpleegkundige bij uiteenlopende instellingen en bedrijven. De laatste jaren dat ik spreekuur hield op de poli in het ziekenhuis, besefte ik steeds vaker dat een mens veel meer is dan alleen zijn medische verhaal. Ook de psychische- en spirituele dimensie dienen gezond en geheeld te zijn. De mens in zijn geheel, met al zijn dimensies, is wat mij boeit.

Juist om die reden ben ik in 2008 gestart met de opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. In 2010 ben ik beëdigd als therapeut en sindsdien werkzaam in mijn eigen praktijk.

Met mijn persoonlijke begeleiding en professionele ondersteuning wil ik mensen laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en onbekende kanten van zichzelf te (her)ontdekken.  Om op die manier weer de kracht te ervaren die ieder mens nodig heeft om zich sterk en prettig te voelen. Dit doe ik door gebruik te maken van een effectieve en eigentijdse vorm van therapie.

Dit zijn waardevolle ervaringen die maken dat mijn werk als therapeut en coach echt iets toevoegt.