Ervaringen van cliënten

Ervaringen van clienten:

Mevr. B.;

Ik ben zo blij dat ik naar Jeanette toegegaan ben. Ik voelde me zo slecht en was bang dat ik depressief was en aan de pillen moest. En nu, met haar hulp, ben ik helemaal van de depressieve klachten af. Ik heb nu goed inzicht gekregen in wat er speelde en voel mij opgelucht en daar ben ik Jeanette heel dankbaar voor. Ik heb me heel erg gehoord gevoeld en dat vond ik heel erg prettig.

Annemarie:

Met hulp en begeleiding van Jeanette ben ik inmiddels weer volledig aan het werk, na een  ‘burnout’. Ik heb zoveel inzicht gekregen in mijn situatie en ik voel mij nu een stuk sterker en rustiger. Dit krijg ik ook terug uit mijn omgeving. Vooral de ‘oefeningen’ die we deden, heb ik als heel bijzonder ervaren. Er gebeurden dingen die ik zelf niet had kunnen bedenken, die mij zeker geholpen hebben om de zaken in mijn leven aan te pakken. Ik vind Jeanette een prettige en warme persoon. Ze kan goed luisteren, zonder te oordelen. Ze heeft mij zelf in laten zien hoe het zit in mijn leven en hoe ik het graag wil. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en het voelde heel vertrouwd.

 

Enkele reactie na laatste bijeenkomst van de PEP-cursus (voor Parkinson-patienten);

  • “Waar waren jullie 11 jaar geleden toen ik net de diagnose kreeg, een doosje pillen meekreeg van de neuroloog, die mij sterkte toewenste en ik het verder vooral zelf moest uitzoeken”!
  • Ik geloof dat ik nu beter om kan gaan met de problemen die te maken hebben met de ziekte van Parkinson, het programma heeft aan mijn verwachtingen voldaan.
  • Vooral het uitwisselen van ervaringen en ideeën binnen de groep vond ik erg waardevol.